Servicii pentru somn bun

Nu e niciodată târziu să apelezi la un consultant somn și să îi oferi copilului tău odihna necesară lui și întregii familii. Somnul este atât de necesar pentru dezvoltarea lui intelectuală și fizică. Beneficiile somnului sunt nenumărate!

Achită prin transfer bancar serviciul dorit. Dă-mi un e-mail cu dovada plății la adresa mamaene.pelagene@gmail.com, precizând vârsta copilului, iar eu îți trimit formularele de evaluare.

IBAN:

RO21INGB0000999913017254

Firma: baby sleep kit srl

Detalii: Educatie somn

Orice alegi, ne concentrăm să găsim soluții pentru obiectivele detaliate în formularul de evaluare.

Sunt Alexandra Ene, consultant somn bebeluși și copii mici (0-6 ani). Te însoțesc să stabilești obiceiuri bune de somn în acord cu preferințele tale.

Seminar 0-4 luni

Ideal pentru viitori și proaspeți părinți. Conține seminar video, pdf cu informații în scris pentru somnul bebelușului (detaliat pentru 0-4 luni).

Start relaxat

Pachet de suport extins până la 6 luni ale bebelușului. Conține seminar preînregistrat, material scris și 4 discuții telefonice sau e-mailuri.

consultant somn consultatie

Apel „La fix”

Scurt pe doi: află rapid răspunsul la două, trei dileme legate de somnul copilului tău (orice vârstă).

Ora mamei

Discuție cuprinzătoare despre somnul copilului și ce ai de făcut. Primești rezumatul pe e-mail (la cerere).

consultant somn discutie scurta

Un sfat

15 minute sau em-ail când îți scapă ceva. Util când faci sleep training în regie proprie sau post alte consultații, pentru recalibrare.

sleep training independent cu suport minimal din partea unui consultant somn

(NOU) Plan de somn (DIY)

Sleep training în regie proprie: evaluare inițială, plan de somn și un jurnal de lucru.

Sleep training cu suportul meu

Schimbați obiceiurile de somn și consolidați programul de zi, cu suport din partea mea pentru 10, 14 sau 21 zile.

Retraining

Restabilirea obiceiurilor de somn, după un pachet inițial de suport. Reevaluăm situația într-un apel, ofer suport zilnic de 4 zile.

Seminar înregistrat 0-4 luni – 190 lei

Vârsta: are sens când bebelușul are cel mult 3.5 luni (corectate, calculate de la termen).

Ai acces la un material video cu o durată de aprox. 2h, pe care îl poți urmări și re-urmări cu familia oricând, într-un interval de 2 săptămâni. Dacă dorești acces extins, până la vârsta de 4 luni ale bebelușului tău, se achită o taxă suplimentară de 100 lei.

Seminarul somn bebe este cuprinzător pentru perioada 0-4 luni și oferă răspunsuri la cele mai comune provocări.

BONUS: vei primi acces și la un material scris privind somnul bebelușului tău până la vârsta de 4 luni, în care acopăr cele mai frecvente provocări: transferul din brațe în pătuț, calmarea unui bebeluș agitat și plângăcios, somnuri de zi scurte, etc.

Start relaxat – 1100 lei

Vârsta: 0-6 luni, ideal să fie achiziționat până când bebe împlinește 3 luni.

Ce conține?

 • Acces la un material video de aprox. 2h
 • O discuție de 30 de minute după vizionarea materialului video
 • Material scris care acoperă toate etapele de dezvoltare, până la 6 luni ale bebelușului.
 • Supot pe whatsapp, oferit până la până la 6 luni corectate ale bebelușului. Va fi oferit în scris sau prin înregistrări vocale, pentru a discuta despre situații speciale ce nu se regăsesc în seminar sau în ghid.

Cum te ajută?

 • Vei porni informată pe acest drum, îți vei calibra corect așteptările și vei ști ce schimbări aduce fiecare etapă de dezvoltare în somnul bebelușului tău.
 • Pui fundația unui somn sănătos, astfel încât să preveniți probleme de somn în viitor (treziri multiple, asocieri de somn, treziri matinale, somnuri de zi scurte). O igienă corectă a somnului face jumătate din treabă, iar uneori mici detalii pot face diferența.
 • Vei ști să-i respecți perioadele de veghe și cum să evaluezi corect când să-l pui la somn, pentru a avea un bebeluș odihnit și liniștit.
 • Vei ști să gestionezi asocierile de somn începând cu vârsta la care ele încep să se formeze.
 • Vei putea preveni efectele neplăcute ale regresiei de la 4 luni, aducând cât mai în controlul bebelușului adormirea și readormirea pentru a evita probleme de somn.
 • Vei ști să modifici perioadele de veghe în acord cu nevoia de somn a bebelușului tău.
 • Plus multe alte ozn-uri pe radarul somnului, ce pot apărea în primele 6 luni de viață ale belușului tău.

Apel „La fix” – pentru copii între 4 luni și 6 ani (160 lei)

O discuție de 30 de minute pornind de la informațiile completate de tine într-un formular de evaluare și într-un jurnal de somn pe trei zile.

Cum știi că este serviciul potrivit pentru tine?

 • Copilul are igienă bună a somnului, doar cu mici curbe pe traseu.
 • Ai nevoie să clarificăm împreună mici detaliile privind provocările curente și cum le poți gestiona
 • Ai întrebări precise legate de una sau două teme legate de somn (de exemplu: program de somn / tranziții / înțărcare de noapte / sughițuri în ceea ce privește tranziția de la pătuț la pat de copil / treziri matinale fără alte situații complicate).

Când nu este potrivit?

 • Când te confrunți un mix de provocări (program inconsecvent, bătălii de adormire, treziri multiple, somnuri de zi scurte sau când copilul sare frecvent somnurile de zi, treziri matinale, adormire cu contribuție mare din partea ta).
 • Dacă scopul tău este ca cel mic să învețe să adoarmă independent.

Apel „Ora mamei” – pentru copii între 0 și 6 ani (230 lei)

Ce conține?

 • O discuție de 60 de minute pornind de la informațiile completate de tine într-un formular de evaluare și într-un jurnal de somn pe trei zile.
 • Sumar al discuției trimis pe e-mail, pentru a putea reveni la informații ori de câte ori ai nevoie de ele (se adaugă la cerere, cost 60 lei).

Cum știi că este serviciul potrivit pentru tine?

 • Ai nevoie să identificăm împreună problemele de somn ale copilului tău. De exemplu: dacă doarme suficient și la ore adecvate vârstei, dacă adoarme sau nu cu asocieri de somn, etc.
 • Vrei să corectezi igiena somnului și ai nevoie de informații precise despre: mediul de somn, rutina de somn adecvată vârstei, program de somn, locația somnului. În funcție de temperamentul copilului și discuția noastră, voi face recomandări adecvate copilului tău.
 • Ai nevoie de clarificări pentru provocările curente și cum le poți gestiona. De exemplu: cum faci trecerea de la perioade de veghe la program de somn (pentru copiii mai mari de 4 luni), tranziții la mai puține somnuri, mutare în camera proprie sau din pătuț de bebe în pat de toddler, etc.
 • Cum să determini ora de culcare de seară potrivită, în funcție de somnul de zi și norma de somn aproximativă a copilului tău.
sleep training bebelusi feedback
O mămică foarte consecventă și atentă cu somnul fetiței, am lucrat împreună de la 5 luni, iar câteva luni mai târziu am făcut ultime retușuri în sleep training. Felicitări pentru munca depusă!

Când nu este potrivit?

Ai nevoie de plan scris de sleep training și suport pentru implementare. Dorești ca cel mic să învețe adormirea independentă. Și ai nevoie de suport zilnic pentru implementarea planului.

Un sfat – 65 lei

15 minute de discuții când îți scapă ceva după o colaborare anterioară sau, dacă nu am colaborat anterior, când ai situații minore de corectat sau vrei să afli o informație precisă.

Este util să te auzi cu un consultant somn și atunci când faci sleep training în regie proprie; te-ai informat, știi teoria bine de tot, dar ceva „îți scapă”.

Discuția poate fi telefonică (cu programare). Variantă mai rapidă este pe e-mail: detaliezi situația și îmi spui ce ai nevoie să știi, iar eu îți dau reply.

Dacă mai ai nevoie de lămuriri, poți reveni în decurs de 3 zile și îmi zici dacă a apărut ceva nou.

Plan de lucru DIY – 370 lei

Este potrivit când te simți pregătit(ă) să schimbi modul de adormire (sleep training) fără suportul zilnic dinpartea mea și în ritm propriu. Flexibil adică.

Conține o evaluare inițială printr-un formular, plan de acțiune pentru modificarea metodei de adormire, un jurnal de somn unde să ții evidența progresului. La cerere, se pot adăuga apeluri de 15 minute.

Plan de sleep training realizat în baza discuției, cu detalii de implementare pentru rezolvarea problemelor de somn cu care vă confruntați.

Cum știi că este pachetul potrivit pentru tine?

 • Vrei să schimbi modul de adormire al copilului, astfel încât să deprindă abilitateade a adormi (cât mai) independent (și de a readormi), deci fără contribuție din partea ta.
 • Te confrunți cu un mix de probleme: treziri nocturne multiple, somnuri de zi scurte, copilul sare frecvent somnurile de zi, treziri matinale, night party.
 • Poți să fii independentă în implementare.

Terapie de somn cu suport zilnic* (10/14/21 zile)

Schimbarea metodei de adormire cu suport zilnic pentru implementare, din partea unui consultant somn.

Suport 10 zile – 850 lei
Suport 14 zile – 1.100
Suport 21 zile – 1.700 lei.

Ce conține?

O discuție de aproximativ 60 de minute pornind de la informațiile completate de tine într-un formular de evaluare și într-un jurnal de somn pe trei zile.

Plan de sleep training realizat în baza discuției, cu detalii de implementare pentru rezolvarea problemelor de somn cu care vă confruntați.

În perioada de suport, vom fi în contact zilnic* pentru implementare, astfel încât să îți atingi obiectivul.

*Zilele de duminică le pregătim sâmbăta pentru a ști să gestionezi, cu ajutor minimal din partea mea.

Cum știi că sleep training-ul este potrivit pentru tine?

 • Vrei să schimbi modul de adormire al copilului, astfel încât să deprindă abilitateade a adormi independent, deci fără contribuție din partea unui adult.
 • Vrei să-i oferi un somn odihnitor și consolidat pe termen lung.
 • Te confrunți cu un mix de probleme: treziri nocturne multiple, somnuri de zi scurte, copilul sare frecvent somnurile de zi, treziri matinale, night party.
 • Ai nevoie de suport în implementare – sunt consultant somn și voi fi alături de tine zilnic pe durata implementării.
 • Vei învăța să fii independent(ă) pe termen lung, pentru a menține progresele și a evita probleme de somn în viitor.
 • Ghid final pentru a gestiona cele mai comune situații din viitorul apropiat, în funcție de vârsta copilului (de exemplu, următoarea tranziție, concediu, boală).

De ce să alegi să lucrezi cu suport din partea unui consultant somn – ce zic mămicile cu care am lucrat:

consultant in somnul copilului
De la „situația noastră este disperată” la somn toată noaptea, fără treziri. Piciul și-a scos singura masa de noapte în timpul training-ului, într-o noapte pur și simplu nu s-a mai trezit să pape (9 luni). Felicitări, dragilor, toată munca la voi a fost!
De la treziri dese la somn toată noaptea au stat doar 14 zile de suport. Toată admirația pentru încrederea vostră în bebelușă!

Retraining – restabilirea obiceiurilor de somn cu suport 4 zile (450 lei)

Ce conține?

 • O discuție inițială pentru a re-evalua situația de somn, în baza unui jurnal de somn și a unui formular de evaluare. Reviziunea planului inițial de lucru, dacă este necesar.
 • Suport zilnic, pe whatsapp, timp de 4 zile. Poți adăuga oricâte zile suplimentare de suport dorești (75 lei/zi).

Cum știi că serviciul este potrivit pentru tine?

 • Simți că lipsește „ceva” din programul vostru și nu îți dai seama ce anume și cum să gestionezi.
 • Vrei să restabilești obiceiurile sănătoase de somn (după boală, concediu, tranziție la mai puține somnuri) și ai nevoie de suport zilnic din partea unui consultant somn.
 • Vrei să reveniți la adormirea independentă după sleep-trainingul inițial sau să corectezi abilitățile de readormire ale copilului.
 • Ai nevoie de suport în implementare.

Când nu este potrivit?

 • Dacă nevoia de somn este mult diferită față de colaborarea inițială și necesită realizarea unui plan de la zero.
 • Este necesară schimbarea cu totul a abordării prin care cel mic va reveni la adormire independentă, deoarece vârsta copilului este mult diferită față de colaborarea inițială.
consultant in somnul bebelusului
Mi-a înseninat ziua acest mesaj, la o lună după ce am încheiat suportul. <3 Cu M. am lucrat când avea 9 luni, până la 10 luni a renunțat complet la mesele de noapte, somnurile de zi s-au stabilizat și doarme toată noaptea, fără treziri! Aprecieri deosebite bunicii care a fost motorul schimbării și mămicii că a fost foarte grijulie în aplicarea sfaturilor mele.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial