Ghiduri

Somnul copilului a fost aspectul care m-a luat prin surprindere cel mai mult, la începuturi. Din toate punctele de vedere.

De la sfaturi neavizate de pe grupuri, comparații, așteptări nerealiste, totul m-a dat peste cap.

Aceste ghiduri au rolul de a preveni confuzia, de a face lumină și a aduce claritate. Setează așteptări realiste pentru fiecare etapă de vârstă. Fiecare oferă îndrumare pentru cele mai comune provocări de somn, aferente fiecărui segment de vârstă.

Toți știm și auzim că un nou-născut doarme mult. Dar prea puțini dintre noi știm că doarme fragmentat. Și, mai ales, ce înseamnă acest „fragmentat”. Eu sigur n-am știut.

Apoi, auzim de alăptare la cerere, dar ce înseamnă „la cerere” astfel încât să-i împlinim bebelușului și nevoia de somn? Căci „cererea” poate ajunge chiar și din oră-n oră.

Sau ajungem să credem că nu doarme pentru că nu-i e somn. Dar el este de fapt prea obosit sau este prea stimulat. Iar lista poate continua…

0-4 luni – preț 190 lei, acces extins.

Un seminar online și un ghid pentru 0-4 luni, să te ajute să pui fundația unor obiceiuri care promovează odihna.

Îți oferă informații cuprinzătoare, împărțite pe capitole, pentru perioada 0-4 luni și oferă răspunsuri la cele mai comune provocări: somnuri de zi, cum pui bebelușul în pătuț dacă a adormit în brațe, colici și metode de a liniști bebelușul, adormire (cât mai) independentă cu 4 metode potrivite acestui segment de vârstă, cum gestionezi suzeta, cum ajungi de la nopți fragmentate la reprize de somn consolidate, cum preîntâmpini problemele asociate cu regresia de la 4 luni.

Ai acces la un material video cu o durată de aprox. 2h, pe care îl poți urmări și re-urmări cu familia oricând, într-un interval de 2 luni de la achiziție.

Înțărcarea de noapte – preț 95 lei

Simți că a venit momentul să faci înțărcare de noapte și nu știi de unde să începi?

Nimic mai simplu: ghidul meu pentru înțărcare în 4 pași este disponibil la un preț fantastic de accesibil: doar 95 lei!

Programul este înregistrat, după efectuarea plății, îmi scrii mesaj pe instagram sau facebook și vei primi de la mine accesul, pe o perioadă de 2 luni.

IBAN: RO21INGB0000999913017254
Firma: baby sleep kit srl
Detalii: Educatie somn

Adaptarea la gradinita – preț 35 de lei

A venit momentul ca puiul tău să-și ia zborul? Fie că asta se întâmplă mai devreme decât ți-ai dorit pentru că locuiești într-o țară unde nu există CIC sau la vârsta potrivită, pregătirea pentru etapa aceasta este esențială.

Răspund în acest ghid la cele mai comune preocupări privind adaptarea.

  • Cum va reacționa copilul meu la creșă/grădiniță?
  • Va dormi, va adormi, ce fac dacă nu doarme?
  • Ce am nevoie să știu ca să-l ajut să se simtă în creșă/grădiniță în siguranță și să doarmă?
  • În cât timp somnul la grădiniță devine la fel de confortabil ca acasă?
  • Cum îl pregătesc pe copilul meu sa traverseze momentele dificile ale adaptării?

Adaptarea la creșă sau la grădiniță este prima ieșire în lumea largă a copilului tău. Copilul tău își extinde orizontul cunoașterii de la mami și tati, bunicii și animăluțele casei, la o lume nouă, plină cu copii, o educatoare, reguli și multe activități.

Fiindcă de cele mai multe ori, odihna are de suferit în această perioadă, am pregătit un ghid pentru o adaptare lină a copilului, dar și a ta, la această nouă etapă de viață.

Am pus în acest ghid experiența mea de 2 ani de lucru cu copii și pe cea de mamă ce și-a pregătit doi pui pentru intrarea în colectivitate, astfel încât să ai un reper de siguranță și încredere în această etapă importantă pentru voi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial